fbpx

Andrei ~ Owner of YOUR STORY

Salut! Sunt Andrei si sunt fotograf, dar banuiesc ca daca ati ajuns pe pagina aceasta stiti deja. Fotografia a inceput pentru mine ca hobby, apoi o pasiune dusa la extrem, iar acum este un stil de viata, un mod de exprimare, de relaxare, de a descoperi si a crea ceva frumos.
In toti acesti ani am acumulat experienta si mi-am largit portofoliul participand la diverse evenimente festive, sportive, cursuri, workshop-uri, expozitii, prezentari in domeniu si multa practica si studiu individual.

Ce inseamna Your Story?

FOTO-hotel-HoReCa_Your-Story-Sibiu-0022

Fotografie hoteluri, pensiuni, restaurante (HoReCa)

De la fotografii de prezentare (exterior, receptie, lobby, bar, restaurant, camere, bai, centru spa, fitness, sali de conferinte, alte activitati de agrement), la filmari cu drona, va stam cu placere la dispozitie indiferent de locatie.
Detalii
Produs YS2a

Fotografie de produs si advertising

Fotografia de produs inseamna rabdare, studiu de lumina, multa pricepere si atentie la detalii pentru ca rezultatul sa fie unul bun. Pentru acest tip de fotografie ne putem deplasa la sediul clientului sau se poate face in studio.
Detalii

Golden_Tulip_meniu-0013a

Fotografie culinara - Food & Drink

In cele mai multe cazuri clientii aleg sa savureze produsul cel mai bine reprezentat in meniu si diferenta este in mod sigur facuta de fotografii
Detalii
Fotograf-evenimente©www.your-story.ro

Fotografie evenimente

Fie ca e vorba de nunta, botez sau alt eveniment, pentru noi fotografia de inseamna emotii, asa ca va incurajam va lasati dusi de val si sa traiti clipa la maxim, iar noi ne vom ocupa sa ramaneti cu cele mai frumoase amintiri.
Detalii

Fotografie studio

Sesiuni foto in studio

In cazul fotografiei de studio, pregatim intotdeauna fiecare detaliu cu atentie si rabdare astfel incat rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.
Detalii
Albume foto

Albume si print-uri foto

Da! Este cel mai simplu si mai sigur mod de a pastra vii amintirile tale in timp. Sunt mai la indemana pentru a fi rasfoite de voi sau de cei dragi, iar in mod sigur o fotografie vazuta pe un material printat are o valoare mult mai mare decat una electronica, vazuta pe monitor sau televizor.
Detalii

oglinda magica

Oglinda magica

Fotografii printate instant in timpul evenimentului. Odata cu aparatura necesara, punem la dispozitie si recuzita pentru ca fotografiile sa aiba haz (masti, palarii, ochelari, mesaje haioase, etc.).
Detalii
Filmare si fotografie drona

Fotografie aeriana si filmari cu drona

Acest tip de serviciu este tot mai cautat in ultimii ani, pentru ca ofera o perspectiva vizuala diferita fata de decat cele cu care suntem obisnuiti. Oferim filmari la nunta, filme de prezentare institutii, hoteluri, pensiuni, sau filmari tematice.

Despre noi

Proiecte si expozitii

Proiecte, colaborari si expozitii la care am avut ocazia sa particip in calitate de fotograf
Detalii
error: © All Image rights reserved : Your-Story