The magic of photography
that will make this day special.


Love is life. And if you miss love, you miss life.

We always adapt our services to you


Photo reportage

Video reportage

Advertising film from a drone

Photo album


 

Sed ultrices nisl velit, eu ornare est ullamcorper a. Nunc quis nibh magna. Proin risus erat, fringilla vel purus sit

Vintage reportage from a drone


Maria & Christian, 29 Jul 2018


Play video
 • D. Cristina
  Am fost tare multumiti de fotografiile facute de Andrei, la cununia civila, nunta si sedinda foto dupa nunta. Albumele sunt, de asemenea, minutate. Il recomand cu drag pe Andrei!
  D. Cristina
 • L. Larisa

  Ne-am prezentat la sedinta foto fara sa stim la ce sa ne asteptam. Am fost primiti foarte calduros. Pe parcursul sedintei am primit constant indicatii iar comunicarea a fost excelenta. Am fost suprinsi de capacitatea de a lucra cu spatiul si cu luminile, iar asta se vede foarte bine pe unghiurile si incadrarile din fotografii. Au fost si momente spontane cu cadre creative. Au rezultat albume cu poze excelente din care greu poti alege doar o poza favorita. Din acest motiv am decis sa revenim. Am facut impreuna deja 3 sedinte foto pentru a marca momente importante in viata noastra. Si vom mai face.

  L. Larisa
 • B. Cristina

  Cauti fotograf pentru nunta, botez sau iti doresti o sesiune foto de maternitate sau una cu micutul tau? Andrei este fotograful pe care il cauti! De ce? Surprinde momente incarcate de emotii pe care le simiti pe moment si nu ti le mai aduci aminte a doua zi. Surprinde aceea privire, gest unic, sarut, strangere de mana si mai mult de atat, este plin de surprize placute si memorabile! Merita! Nu te-ai decis?!? Rasfoieste portofoliul si o sa te convingi cu siguranta ca el este fotograful portrivit pentru tine.

  B. Cristina
error: © All Image rights reserved : Your-Story