fbpx

Fotografie culinara - Food & Drink – pentru restaurante, hoteluri (HoReCa), magazine, companii catering si alte unitati de alimentatie


In cele mai multe cazuri clientii aleg sa savureze produsul cel mai bine reprezentat in meniu si diferenta este in mod sigur facuta de fotografii! Specializarea mea sunt serviciile de fotografie culinara, iar imaginile rezultate pot fi utilizate fie pe site, pe pagina de Facebook sau pe contul de Instagram al restaurantului, hotelului sau companiei pe care o reprezintati, dar si in cataloage, meniuri, la targuri specifice domeniului sau in prezentari.

O fotografie culinara profesionala te va ajuta sa vinzi mai mult si sa transmiti mai departe o imagine impecabila a localului pe care il reprezinti sau il detii!

Contact / Fotografie culinara:

Cat costa serviciile de fotografie culinara pentru restaurante și companii de catering?


Pretul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului dvs., de echipamentele implicate si de timpul pe care il voi aloca. Dar, ca punct de pornire, vedeti mai jos cateva repere.

Preturi. Fotografii pentru restaurante / cofetării / firme de catering

- intre 10-25 Euro / produs fotografiat (in studio) sau de la 100 Eur / ora pentru sedintele foto desfasurate la sediul clientului;
- comanda minima este de 100 Euro (sau 10 produse);
- pretul difera in functie de cantitate (pentru mai multe produse fotografiate, vei primi discount) dar si de accesoriile necesare (recuzita, decor etc.)

Preturile de mai sus sunt orientative si sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez in Sibiu si in apropiere.
Pentru deplasari in tara solicitati o oferta foto personalizata, care va include, dupa caz, costuri de transport, cazare si masa, in functie de specificul fiecarui proiect.
Pentru o oferta personalizata, trimiteti solicitarea dvs. aici:

    Sunt de acord sa îmi procesati datele cu caracter personal pentru a intocmi documentele necesare prestarii serviciilor, dar si pentru a-mi trimite materiale de marketing personalizate, in conformitate cu Declaratia privind confidențialitatea datelor cu caracter personal. Confirm ca am peste 18 ani impliniti

    GDPR

    error: © All Image rights reserved : Your-Story