fbpx

Fotografie hoteliera

Fotografii pentru hoteluri, pensiuni, apartamente in regim hotelier AirBNB / Booking si restaurante (cladiri, camere, meniuri, servicii etc). Clipuri de prezentare

Intr-un domeniu atat de complex si de vast cum este cel al ospitalitatii, aveti nevoie de imagini de calitate care sa puna intr-o lumina favorabila hotelul, pensiunea, apartamentul in regim hotelier AirBNB / Booking, vila, hostelul, restaurantul, barul sau bistro-ul pe care il conduceti sau reprezentati. Aveti nevoie atat de fotografii de ansamblu de interior cat si de exterior, de fotografii de detaliu, fotografii culinare care sa transmita calitatea superioara a meniului, imagini din zonele de servicii suplimentare sau de agrement (sali conferinte, centru spa, piscina, fitness etc).

Daca doriti fotografii realizate profesional si cu o calitate peste cea a concurentei gasiti formularul de contact in partea de jos a paginii precum si o serie din fotografiile mele de portofoliu pe care le-am facut unor hoteluri si pensiuni cu standarde inalte, precum: Hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu 4*, Mercure Sibiu Airport 4*, Complex Turistic Pastravaria Albota 4*, Pensiunea Rau Sadului 4*.

Fotografiile predate vor fi atat la calitate si rezolutie maxima pentru print, bannere de reclama, cat si varianta la rezolutie mai mica pentru web, promovare online pe retele de socializare, etc.

Contact / Fotografie hoteliera:

Cat costa serviciile foto pentru hoteluri, pensiuni si domeniul HORECA?


Pretul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului dvs., de echipamentele implicate si de timpul pe care il voi aloca. Dar, ca punct de pornire, vedeti mai jos cateva repere.

Preturi. Fotografii pentru hoteluri, pensiuni, domeniul HORECA

- pretul incepe de la 100 Euro per locatie;
- pretul final va depinde de marimea locatiei, numarul de incaperi distincte fotografiate, spatii comune etc; Contactati-ma pentru o oferta personalizata.
- numarul de fotografii pe care le veti primi depinde doar de marimea locatiei, numarul de camere pe care le vom fotografia, spatii etc;
- pretul include si editarea fotografiilor;
- va pot oferi atat fotografii cat si scurte prezentari video cu drona de ultima generatie.

Preturile de mai sus sunt orientative si sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez in Sibiu si in apropiere.
Pentru deplasari in tara solicitati o oferta foto personalizata, care va include, dupa caz, costuri de transport, cazare si masa, in functie de specificul fiecarui proiect.

Pentru o oferta personalizata, trimiteti solicitarea dvs. aici:

    Sunt de acord sa îmi procesati datele cu caracter personal pentru a intocmi documentele necesare prestarii serviciilor, dar si pentru a-mi trimite materiale de marketing personalizate, in conformitate cu Declaratia privind confidențialitatea datelor cu caracter personal. Confirm ca am peste 18 ani impliniti

    GDPR

    error: © All Image rights reserved : Your-Story