Fotografie hoteluri si pensiuni HoReCa - Your Story

Fotografie hoteliera

Fotografii pentru hoteluri, pensiuni, apartamente in regim hotelier AirBNB / Booking si restaurante (cladiri, camere, meniuri, servicii etc). Clipuri de prezentare

Intr-un domeniu atat de complex si de vast cum este cel al ospitalitatii, aveti nevoie de imagini de calitate care sa puna intr-o lumina favorabila hotelul, pensiunea, apartamentul in regim hotelier AirBNB / Booking, vila, hostelul, restaurantul, barul sau bistro-ul pe care il conduceti sau reprezentati. Aveti nevoie atat de fotografii de ansamblu de interior cat si de exterior, de fotografii de detaliu, FOTOGRAFII CULINARE care sa transmita calitatea superioara a meniului, imagini din zonele de servicii suplimentare sau de agrement (sali conferinte, centru spa, piscina, fitness etc).

Daca doriti fotografii realizate profesional si cu o calitate peste cea a concurentei gasiti formularul de contact in partea de jos a paginii precum si o serie din fotografiile mele de portofoliu pe care le-am facut unor hoteluri si pensiuni cu standarde inalte, precum: Hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu 4*, Mercure Sibiu Airport 4*, Hermanns Hotel Sibiu 4*, Complex Turistic Pastravaria Albota 4*, Pensiunea Rau Sadului 4*, Pensiunea River Retreat, etc.

Fotografiile predate vor fi atat la calitate si rezolutie maxima pentru print, bannere de reclama, cat si varianta la rezolutie mai mica pentru web, promovare online pe retele de socializare, etc.

Contact / Fotografie hoteliera:

Hermanns-1aHermanns-1b

Cat costa serviciile foto pentru hoteluri, pensiuni și domeniul HORECA?


Pretul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului dvs., de echipamentele implicate si de timpul pe care il voi aloca. Dar, ca punct de pornire, vedeti mai jos cateva repere.

Preturi. Fotografii pentru hoteluri / pensiuni / domeniul HoReCa

- pretul pentru serviciile foto HoReCa incepe de la 500 lei/locatie;
- pretul final, dar si numarul de fotografii predate depinde de capacitatea locatiei, numarul de incaperi fotografiate, spatii comune, etc.;
- pretul include prelucrarea fotografiilor;
- pretul de pornire de mai sus, se aplica pentru unitati mici din Sibiu. Pentru hoteluri si pensiuni de capacitate mai mare, dar si pentru locatii din tara, trimite solicitarea completand formularul de mai jos si vei primi o oferta personalizata.

Se pot oferi atat fotografii de interior/exterior cu locatia, cat si fotografii culinare cu preparate din meniul restaurantului.
Pentru deplasari in tara solicitati o oferta foto personalizata, care va include, dupa caz, costuri de transport, cazare si masa, in functie de specificul fiecarui proiect.
Pentru o oferta personalizata, trimiteti solicitarea dvs. aici:
Contact Hoteluri

GDPR

error: © All Image rights reserved : Your-Story
Don`t copy text!