Portrete Business - Your Story

Portrete business. Fotografii cu echipa, oameni la lucru și portrete corporate

Ştim că îţi doreşti şi ai nevoie să îţi prezenţi activitatea într-o ”lumină” profesională. Pentru asta îţi ofer servicii foto dedicate pentru echipa ta. Pe scurt, portrete corporate sau corporate headshots. De la fotografii office, în birou sau spațiul de lucru și până la portrete corporate realizate profesional. Sunt fotograf specializat în servicii foto pentru companii și îți stau cu plăcere la dispoziție cu servicii de fotografie în locație, de cea mai bună calitate. Fotografiile le vei putea folosi pe site, în cataloage, pe Linkedin sau în campanii publicitare sau campanii media, articole de presă sau oriunde ai nevoie de o imagine de business impecabilă pentru afacerea pe care o reprezinți.
Organizezi o petrecere corporate, un team-building sau un eveniment pentru firma ta? Te pot ajuta cu realizarea fotografiilor de eveniment.

Contact / Portrete Business:

Cat costa sedintele foto de portret business si serviciile de fotografie office, in locatie?


Pretul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului, de numarul de persoane fotografiate si de numarul de fotografii finale, prelucrate. Vedeti mai jos cateva repere:

Preturi. Fotografii corporate si portrete business:

- pretul pentru o sesiune foto corporate incepe de la 100 euro (pentru 1 persoana, sedinta foto cu durata de max. 1 ora/pers.) şi depinde de numarul de persoane fotografiate şi de numărul de fotografii finale, prelucrate şi predate.
- pretul scade pentru mai multe persoane fotografiate într-o singură sesiune foto.
- fotografiile se predau in format digital, după editarea şi prelucrarea profesională a acestora.

Pretul de mai sus este orientativ si este valabil pentru servicii foto pe care le prestez in Sibiu si in apropiere.
Pentru deplasari in tara solicitati o oferta foto personalizata, care va include, dupa caz, costuri de transport, cazare si masa, in functie de specificul fiecarui proiect.
Pentru o oferta personalizata, trimiteti solicitarea dvs. aici:
Contact Portrete Business

GDPR

error: © All Image rights reserved : Your-Story
Don`t copy text!