Orice mire si mireasa isi doreste ca ziua nuntii sa ramana o amintire frumoasa pe care sa o poata revedea si retrai in timp, pentru ca aceasta este cu siguranta o zi speciala, unica si plina de emotie. Sunt fotograf de nunta din Sibiu, dar ma pot deplasa oriunde in tara si promit sa surprind fiecare moment important din ziua nuntii voastre.

Claudiu D.


Andrei e un fotograf dedicat și profesionist. Sesiunea foto cu el a decurs foarte bine, iar rezultatul a fost și mai bun. Îl recomand 100% pentru a va capta momentele importante din viata voastră. Mulțumesc încă o data.

D. Cristina


Am fost tare multumiti de fotografiile facute de Andrei, la cununia civila, nunta si sedinda foto dupa nunta. Albumele sunt, de asemenea, minutate. Il recomand cu drag pe Andrei!

L. Larisa


Ne-am prezentat la sedinta foto fara sa stim la ce sa ne asteptam. Am fost primiti foarte calduros. Pe parcursul sedintei am primit constant indicatii iar comunicarea a fost excelenta. Am fost suprinsi de capacitatea de a lucra cu spatiul si cu luminile, iar asta se vede foarte bine pe unghiurile si incadrarile din fotografii. Au fost si momente spontane cu cadre creative. Au rezultat albume cu poze excelente din care greu poti alege doar o poza favorita. Din acest motiv am decis sa revenim. Am facut impreuna deja 3 sedinte foto pentru a marca momente importante in viata noastra. Si vom mai face.

B. Cristina


Cauti fotograf pentru nunta, botez sau iti doresti o sesiune foto de maternitate sau una cu micutul tau? Andrei este fotograful pe care il cauti! De ce? Surprinde momente incarcate de emotii pe care le simiti pe moment si nu ti le mai aduci aminte a doua zi. Surprinde aceea privire, gest unic, sarut, strangere de mana si mai mult de atat, este plin de surprize placute si memorabile! Merita! Nu te-ai decis?!? Rasfoieste portofoliul si o sa te convingi cu siguranta ca el este fotograful portrivit pentru tine.

error: © All Image rights reserved : Your-Story