Fotografie de produs - Your Story

Fotografie de produs si advertising


Fotografia de produs, fotografia de advertising sau fotografia culinara inseamna rabdare, studiu de lumina, creativitate, multa pricepere si atentie la detalii pentru ca rezultatul sa fie bun. Produsele pe care doriti sa le vindeti trebuie prezentate impecabil in fata clientilor, iar pentru asta aveti nevoie de un fotograf profesionist.

Pentru acest tip de fotografie ne putem deplasa la sediul clientului sau se poate face in studio (in functie de tipul de produs fotografiat: perisabil-neperisabil).

Avem in portofoliu clienti cunoscuti, ca: Restaurant 585 Fusion din cadrul Hotelului Golden Tulip Ana Tower Sibiu, Restaurant Ana din cadrul Hotelului Mercure Sibiu Airport, Pastravaria Albota cu produsele si locurile de desfacere: Restaurant Hermania si Bacania Albota.

Contact / Fotografie de produs:

Fotografiere produse

Servicii foto:
Fotografie de produs pe fundal alb, negru, colorat sau cu decor (scena)
Fotografiere in studio (Sibiu) sau in locatia clientului
Fotografii de produs pentru Amazon, eMag MarketPlace si alte platforme de e-commerce
Fotografiere inclusiv produse de sticlă sau cu suprafețe lucioase
Fotografiere inclusiv produse de mari dimensiuni si industriale

Cat costa fotografiile de produs?


Pretul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului dvs., de echipamentele implicate si de timpul pe care il voi aloca. Dar, ca punct de pornire, vedeti mai jos cateva repere.

Preturi. Fotografie de produs (in studio sau in locatie)

- intre 10-25 Euro / produs fotografiat, in functie de complexitate (pentru produsele pe care le vom fotografia la mine in studio) sau de la 100 Eur / ora pentru sedintele foto desfasurate in alte locatii sau la sediul clientului;
- comanda minima este de 100 Euro;
- pretul difera in functie de cantitate (pentru mai multe produse fotografiate, vei primi discount) si de serviciile extra (grafica etc)
- putem fotografia produsele si in afara studioului meu sau chiar la sediul dvs., bineinteles. Studioul meu mobil este disponibil pentru deplasari.
- produsele neperisabile mi le puteti trimite prin curier;

Preturile de mai sus sunt orientative si sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez in Sibiu si in apropiere.
Pentru deplasari in tara solicitati o oferta foto personalizata, care va include, dupa caz, costuri de transport, cazare si masa, in functie de specificul fiecarui proiect.
Pentru o oferta personalizata, trimiteti solicitarea dvs. aici:
Contact Fotografie de Produs

GDPR

error: © All Image rights reserved : Your-Story
Don`t copy text!