Fotografie nou nascuti - Your Story Sibiu


Un copil inseamna miracolul vietii, inseamna puritate. Prin simpla privire aduce lumina si umple de bucurie sufletele parintilor. Fiecare perioada a copilasului este unica dar primele zile de viata reprezinta poate cele mai intense momente pe care cu siguranta vei vrea sa le retraiesti. Printr-o sedinta foto de nou-nascut vei avea ocazia sa creezi amintiri memorabile pentru familia ta.
Ca proaspeti parinti consideram ca fotografia de nou-nascut trebuie facuta cu rabdare, atentie si mult drag. De obicei se realizeaza in primele 14 zile de viata ale bebelusului. Programarea o putem face inca din timpul sarcinii, dar data exacta o vom stabili la 2-3 zile dupa nastere.

Pentru rezervari sau alte informatii va rog folositi formularul de contact: CLICK AICI!

Oana F.


Recomand cu drag, servicii de calitate si un om fain care reuseste sa creeze amintiri din cele mai frumoase momente din viata! Multumesc Your Story!

L. Larisa


Ne-am prezentat la sedinta foto fara sa stim la ce sa ne asteptam. Am fost primiti foarte calduros. Pe parcursul sedintei am primit constant indicatii, iar comunicarea a fost excelenta. Am fost suprinsi de capacitatea de a lucra cu spatiul si cu luminile, iar asta se vede foarte bine pe unghiurile si incadrarile din fotografii. Au fost si momente spontane cu cadre creative. Au rezultat albume cu poze excelente din care greu poti alege doar o poza favorita. Din acest motiv am decis sa revenim. Am facut impreuna deja 3 sedinte foto pentru a marca momente importante in viata noastra. Si vom mai face.

B. Cristina


Cauti fotograf pentru nunta, botez sau iti doresti o sesiune foto de maternitate sau una cu micutul tau? Andrei este fotograful pe care il cauti! De ce? Surprinde momente incarcate de emotii pe care le simiti pe moment si nu ti le mai aduci aminte a doua zi. Surprinde aceea privire, gest unic, sarut, strangere de mana si mai mult de atat, este plin de surprize placute si memorabile! Merita! Nu te-ai decis?!? Rasfoieste portofoliul si o sa te convingi cu siguranta ca el este fotograful portrivit pentru tine.

error: © All Image rights reserved : Your-Story
Don`t copy text!