Fotografie maternitate - Your Story

Pentru orice viitoare mamica sarcina este o mare bucurie, un prilej de constientizare a propriei feminitati. Femeile insarcinate sunt frumoase si au o stralucire in privire. Ca si fotograf de maternitate cred ca sesiunea foto din aceasta perioada este o amintire de nepretuit. Incurajam viitoarele mamici sa fie insotite de viitori tatici, dar si de restul membrilor familiei in cazul in care mai au un copil sau chiar un animalut de companie. Sesiunea foto poate avea loc fie afara, fie acasa, fie o combinatie intre cele 2, de obicei in perioada 28-34 saptamani. Detaliile le stabilim impreuna in functie de dorintele mamei si de conditiile meteo.
Pentru rezervari sau alte informatii va rog folositi formularul de contact: CLICK AICI!

L. Larisa


Ne-am prezentat la sedinta foto fara sa stim la ce sa ne asteptam. Am fost primiti foarte calduros. Pe parcursul sedintei am primit constant indicatii, iar comunicarea a fost excelenta. Am fost suprinsi de capacitatea de a lucra cu spatiul si cu luminile, iar asta se vede foarte bine pe unghiurile si incadrarile din fotografii. Au fost si momente spontane cu cadre creative. Au rezultat albume cu poze excelente din care greu poti alege doar o poza favorita. Din acest motiv am decis sa revenim. Am facut impreuna deja 3 sedinte foto pentru a marca momente importante in viata noastra. Si vom mai face.

B. Cristina


Cauti fotograf pentru nunta, botez sau iti doresti o sesiune foto de maternitate sau una cu micutul tau? Andrei este fotograful pe care il cauti! De ce? Surprinde momente incarcate de emotii pe care le simiti pe moment si nu ti le mai aduci aminte a doua zi. Surprinde aceea privire, gest unic, sarut, strangere de mana si mai mult de atat, este plin de surprize placute si memorabile! Merita! Nu te-ai decis?!? Rasfoieste portofoliul si o sa te convingi cu siguranta ca el este fotograful portrivit pentru tine.

error: © All Image rights reserved : Your-Story
Don`t copy text!